Kto vymyslel tejto sladkosti názov, keď nie je ani biela a po čokoláde v nej niet ani stopy?

Ak máte odpoveď alebo aspoň nejakú svoju vlastnú kreatívnu teóriu, dajte mi prosím vedieť :) A ak aj nemáte, ale máte chuť sa v chladných dňoch zohriať pri teplom sladkom nápoji, skúste si v mlieku roztopiť miesto klasickej čokolády túto bielu.

bielacoko

Ja som použila bielu čokoládu so zrnkami vanilky a mandľové mlieko. Mňam!

Kdesi na amerických blogoch som videla, že za veľkou mlákou si ľudia dávajú do horúcej čokolády aj marshmallowsy. Musela som vyskúšať :) Ale priznám sa, nijak ma to nevzalo. Nápoj sám o sebe bol výborný a tie cukríky boli… skrátka len tak navyše, žiadnu pridanú hodnotu tomu nedali. Jedine ak kalorickú :) Takže u mňa nabudúce bez nich.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.